Pelhřimov zvítězil v soutěži o nejlepší webové stránky SDH

Hasiči ze všech koutů České republiky a sousedních států si 10.-11. června 2022 dali dostaveníčko v Litoměřicích, kde se uskutečnil 8. ročník Hasičských slavností.

Po dva dny se na Litoměřickém výstavišti Zahrada Čech a v sobotu na Mírovém náměstí při slavnostní přehlídce představilo na 200 hasičských sborů se svou historickou, ale i současnou moderní technikou. Při stacionární výstavě a dynamických ukázkách, bylo k vidění nepřeberné množství různých druhů hasičských stříkaček a prostředků ke zdolávání ohnivého živlu. Ten je od nepaměti pro člověka dobrým sluhou, ale i zlým pánem.

I v letošního ročníku byla v rámci Hasičských slavností vyhlášena soutěž o nejlepší webové stránky sborů dobrovolných hasičů. Patnáctičlenná porota vybrala ze 43 přihlášených webových stránek 10 finalistů, jejichž autory pozvala na slavnostní vyhlášení konečného pořadí.

Vítězem soutěže byly vyhlášeny webové stránky Sboru dobrovolných hasičů Pelhřimov www.sdhpelhrimov.cz . Diplom, skleněnou plaketu a hlavní cenu, dýchací přístroj Pluto 300 Fireman, věnovanou hlavním partnerem soutěže společností MEVA převzal autor vítězných stránek starosta SDH Pelhřimov Radek David.

Gratulujeme !!!

TOP 10 – webových stránek

  1. místo – SDH Pelhřimov
  2. místo – SDH Varnsdorf
  3. místo – SDH Roštění
  4. místo – SDH Bohdalov
  5. místo – SDH Říčany
  6. místo – SDH Brno – Slatina
  7. místo – SDH Vysoké Mýto
  8. místo – SDH Slatinky
  9. místo – SDH Žďár nad Sázavou
  10. místo – SDH Novosedly na Moravě